⚡️ OTELİMİZ DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLMEKTEDİR. ⚡️
Beğer Otel

Beğer Otel Ulaşım

Gaziantep Nizip mevkiinde misafirlerini ağırlayan Beğer Otel, ev konforunu otel standartlarında hizmetleri ile bir arada sunmaktadır.

Tesis, Nizip Fevkani Kilisesi'ne 1 km

Tesis, Fırat Nehri'ne 20 km

Tesis, Tilbaşar Kalesi'ne 25 km

Tesis, Gaziantep Havaalanı'na 39 km

Beğer Otel konuklarını oda kahvaltı konseptinde ağırlamaktadır. Sıcak yaz günlerinde eğlenceli bir serinleme deneyimi için tesiste 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Havuz alanının bakımı ve temizliği düzenli olarak yapılmaktadır. Konfor bulacağınız konaklama birimleri ile hizmet sunan tesiste toplam 50 oda bulunmaktadır. Odaların tamamı düzenli olarak temizlenmektedir. Tesiste misafirler için her sabah konsept dahilinde kahvaltı tabağı sunulmaktadır. Tesisin şık restoranında ise öğlen ve akşam yemeklerinde a la carte hizmet verilmektedir. Lobi Bar’da misafirler günün yorgunluğundan arınırken, birbirinden lezzetli içecekler tatmaktadır. İş amaçlı seyahatlerinizde de konfor bulacağınız Beğer Otel’de 600 kişi kapasiteli toplantı alanı hizmet vermektedir. Misafirler için tesis bünyesinde sunulan diğer hizmetler ise araç kiralama, otopark ve havaalanı transferi şeklindedir. Nizip’te hem iş hem de gezi amaçlı konaklamalarınızda yılın dört mevsimi tercihinizi Beğer Otel’den yana yapabilir, dilerseniz yerinizi hemen şimdi ayırtabilirsiniz.

Beğer Otel bulunduğu Nizip ilçesi, Gaziantep-Şanlıurfa yolu E-90 karayolu üzerinde bulunmaktadır. Ayrıca Gaziantep- Nusaybin demiryolu ilçemizden geçmektedir. Dolayısıyla her an ulaşım imkanı vardır.

Nizip-Gaziantep :44 Km

Nizip-Birecik :17 Km

Nizip-Karkamış :33 Km

Nizip-Oğuzeli :33 Km

Nizip- Ankara :724 Km

ODA AYIRT